Al ruim 1.300 seizoenkaarten verlengd

6 april 2021

FC Groningen startte afgelopen donderdag met de seizoenkaartenverkoop voor het seizoen 2021/2022. Huidige seizoenkaarthouders kunnen hun eigen plek in het Hitachi Capital Mobility Stadion verlengen. De plaatsen die vrij zijn, zijn per direct beschikbaar voor supporters die voor het huidige seizoen geen seizoenkaart hebben. Tot op heden zijn van de bestaande kaarthouders al ruim 1.300 seizoenkaarten verlengd.
 

FC Groningen voelt al lange tijd de steun van haar trouwe achterban en kan met 1.300 verlengde seizoenkaarten in het eerste weekend spreken van een succesvolle start. Via tickets.fcgroningen.nl kunnen supporters een seizoenkaart aanvragen, verlengen of de tribuneplek wijzigen. Voor huidige seizoenkaarthouders is de eigen plaats gereserveerd tot en met uiterlijk woensdag 16 juni 2021, de dag waarop FC Groningen 50 jaar wordt. Supporters die vóór deze datum hun kaart verlengen, zijn in het seizoen 2021/2022 zeker van hun huidige plek.
 
Brochure
De plaatsen in het stadion die op dit moment niet zijn gereserveerd voor huidige seizoenkaarthouders, zijn per direct beschikbaar voor iedereen. Seizoenkaarthouders die van plek willen ruilen, krijgen op 23 juni tijdens de zogenaamde ‘ruildag’ voorrang om één van de vrijgekomen plaatsen te bemachtigen. Meer informatie over het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart is te vinden via de speciale brochure.  
 
Voor het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart is dit jaar een extra handeling nodig. FC Groningen is overgestapt op een ander ticketingsysteem om het gebruiksgemak voor supporters te verbeteren. Alles is ondergebracht in één ‘Mijn FC Groningen’-account. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat supporters zich opnieuw registreren bij de club. Uitleg over hoe de eenmalige registratie werkt, vind je hier.

samen-koop-ssc-19201080

Tegemoetkoming
Het tijdig verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart zorgt ervoor dat FC Groningen zeker is dat iedere supporter zijn of haar nieuwe pasje voor het seizoen 2021/2022 op tijd binnen heeft. Mocht er onverhoopt vanwege overheidsmaatregelen toch nog niet met publiek gespeeld mogen worden, dan doet de FC opnieuw de belofte dat het mogelijk is om geld terug te vragen voor de vanwege corona gemiste wedstrijden. Dit om supporters voldoende zekerheid en grip op de eigen situatie te bieden.
 
FC Groningen heeft voorafgaand aan het huidige seizoen eenzelfde belofte gedaan. Een groot deel van de huidige seizoenkaarthouders heeft FC Groningen laten weten af te zien van de tegemoetkoming voor de gemiste duels. Inmiddels heeft 80.4 procent een definitieve keuze doorgegeven. 72.8 procent van deze groep geeft aan de club te steunen door (gedeeltelijk) af te zien van tegemoetkoming. Seizoenkaarthouders die nog niet hebben gereageerd, wordt verzocht voor 31 mei hun keuze door te geven via dit formulier

beleidsplan-1

Laatste nieuws