string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Al bijna 300 supporters mee naar Arnhem.

Maandag 26 oktober 2009 om 19:08

Aanstaande woensdag 28 oktober 2009 speelt FC Groningen de bekerwedstrijd tegen Vitesse. Inmiddels hebben bijna 300 supporters een kaart gekocht en zullen zij FC Groningen hopelijk naar de volgende ronde schreeuwen.

Om ervoor te zorgen dat er een flink aantal supporters meereist naar Arnhem, is FC Groningen een speciale actie gestart waardoor FC Groningen-supporters het duel voor 25 euro (inclusief vervoer) kunnen bezoeken. De verkoop loopt nog tot en met dinsdag 27 oktober.

In samenwerking met de Supportersvereniging FC Groningen, Supportersvereniging Z-Side, Groningen Fanatics en de Rolly-Side biedt FC Groningen bij deze bekerwedstrijd de busreis naar Arnhem plus het entreekaartje aan voor de speciale actieprijs van 25 euro.

Bekershirt
Dat is echter nog niet alles. Supporters die zich aanmelden voor deze wedstrijd krijgen in de bus een speciaal ‘Beker-shirt’ als aandenken en bovendien zal de Fanshop op de wedstrijddag bepaalde merchandise-artikelen tegen sterk gereduceerde tarieven aanbieden. FC Groningen en de diverse supportersgeledingen hebben het streven om zoveel mogelijk mensen mee te nemen naar Arnhem. Kortom: iedereen mee!

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard