string(9) "claudebot"

Ajilore, Stenman en Luciano in FC Groningen TV.

Dinsdag 24 mei 2011 om 22:01

In FC Groningen TV is er deze week aandacht voor de gewonnen tweestrijd met Heracles Almelo en de aanstaande 'clash' met ADO Den Haag om een Europa League-ticket. Daarnaast is er een item over Fredrik Stenman die de FC na dit seizoen verlaat.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Terugblik
Afgelopen donderdag verloor FC Groningen in Almelo met 3-2 van Heracles. Drie dagen later was de FC met 2-1 verzekerd van een plek in de finale van de play-offs. De twee uitdoelpunten gaven daarbij de doorslag. Doelman Luciano da Silva speelde een hoofdrol in beide duels. Oluwafemi Ajilore was vooral in het duel van afgelopen zondag opvallend met onder meer een doelpunt (2-0).
Portret
Er is aandacht voor het naderende afscheid van Fredrik Stenman. In 2007 kwam de Zweed naar FC Groningen dat in dat jaar Europees speelde tegen Fiorentina. Na vier jaar vertrekt hij naar Club Brugge. Stenman krijgt een speciale Groningse vlag cadeau van de tien-jarige Jarno. Ook heeft Stenman een ontmoeting met Zweedse scholieren die op bezoek zijn bij Kaap Hoorn aan het Hoornse Meer in de Stad.
Vooruitblik
Uiteraard is er ook aandacht voor het aanstaande tweeluik tegen ADO Den Haag. Donderdag speelt FC Groningen de uitwedstrijd in de residentie. Zondag moet Groningen in Euroborg de klus zien te klaren. Eerder dit seizoen won FC Groningen driemaal van ADO (waaronder één keer na strafschoppen), maar in de play-offs beginnen beide wedstrijden uiteraard gewoon weer op 0-0.
Te zien
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.30 uur, 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.25 uur.
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/.
Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus