string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ajilore heeft verzwikte enkel.

Vrijdag 30 januari 2009 om 15:24

Oluwafemi Ajilore is morgenavond in Den Haag niet inzetbaar. De Nigeriaan is donderdag door zijn enkel gegaan. Ook Marcus Berg is er, door een schorsing, niet bij. Martijn Meerdink sluit weer aan bij de eerste selectie.

Naast Ajilore en Berg is het kwartet Brian van Loo, Jeroen Veldmate, Sepp De Roover en Petter Andersson afwezig door blessures. Doelman Van Loo is het dichtst bij een terugkeer in bij de selectie. Hij maakt mogelijk maandag zijn rentree in de Beloften. Pepijn Kluin en Dennis Krohne zijn toegevoegd aan de wedstrijdselectie voor zaterdag.

Het duel tegen ADO Den Haag begint om 18.45 uur in de residentie. Ron Jans zag de ploeg afgelopen woensdag van Twente verliezen in het bekertoernooi. “Ik verwacht dat er een hele andere achterhoede komt te staan. Swinkels zal in het doel staan in plaats van Waterman en verder zullen er nog een aantal wijzigingen plaatsvinden. Wellicht dat ze de competitie in Den Haag toch een stuk belangrijker vinden dan de beker. Ik verwacht in ieder geval een agressievere ploeg dat afgelopen woensdag.”

“Wij hebben een klein fysiek voordeel omdat we geen midweekse wedstrijd hebben. Als je na vier dagen weer een wedstrijd moet spelen, is dat fysiek haast geen belemmering. Maar drie dagen is toch een ander verhaal. Van onze kant moeten we laten zien dat de instelling en mentaliteit die we lieten zien tegen Ajax altijd in onze ploeg zit. Het is een weerzien met Berry Powel, Yuri Cornelisse en Danny Buijs. Ik ben benieuwd hoe zij zich in deze wedstrijd manifesteren.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’