string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ajilore, Bakker en Jong FC Groningen in FCG TV.

Dinsdag 11 december 2012 om 14:01

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide samenvatting van de fraaie 7-3 overwinning van Jong FC Groningen op Jong FC Twente. Daarnaast volgde FCG TV afgelopen zaterdag het debuut van Nick Bakker in de basis van het eerste elftal tegen Ajax

Maandagavond keerde Jong FC Groningen met een ongekende 7-3 overwinning op Jong FC Twente terug in Groningen. De beloften van de FC walsten in de tweede helft over de huidige landskampioen heen en boekten zo de eerste uitoverwinning in de beloften divisie A. Invaller Richairo Zivkovic scoorde twee keer, de overige Groninger doelpunten werden gemaakt door Kostic, Ben Moussa, Van Moorsel, Bos en Suk. De ploeg van trainer Dick Lukkien klom dankzij de mooie overwinning naar de derde plaats. In FCG TV is een ruime samenvatting te zien van Jong FC Twente – Jong FC Groningen.
Afgelopen zaterdag verloor het eerste elftal van FC Groningen met 2-0 van Ajax. FC Groningen kreeg weliswaar twee discutabele strafschoppen tegen, maar kwam voetballend tekort tegen de Amsterdammers waardoor FC Groningen trainer Robert Maaskant de nederlaag terecht vond. Net als een week eerder stond Oluwafemi Ajilore weer aan de aftrap bij de FC en net als tegen Heracles kon ‘Femi’ terug kijken op een goede wedstrijd.
Nick Bakker stond zaterdag tegen Ajax voor het eerst aan de aftrap bij FC Groningen. De verdediger uit de eigen jeugd van de FC stond geposteerd op de linksbackpositie als vervanger van de zieke Emil Johansson. Bakker had het aan het begin moeilijk met zijn directe tegenstander Derk Boerrigter, maar verder deed Bakker het heel behoorlijk op de voor hem toch wat vreemde positie in een volle ArenA.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is op EL 2 te zien om 18.55 uur en 22.55 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.10 uur en 13.00 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard