string(9) "claudebot"

Afzien voor Nijland in de sportschool; FC TV was erbij.

Vrijdag 28 oktober 2011 om 10:38

In FC Groningen TV zien we vanavond algemeen directeur Hans Nijland afzien in de sportschool. Acht weken lang liet hij zich twee keer per week afbeulen in Plaza Sportiva om overtollige kilo’s kwijt te raken.

Nijland deed dit samen met wethouder Frank de Vries, OOG-directeur Evert Janse en de ‘one and only’ Piet van Dijken. Vanavond zien we de vier in actie met gewichten en bokshandschoenen en komen we te weten of het Nijland inderdaad gelukt is om af te vallen.
Koeman Tribune
Martin Koeman hoorde afgelopen zondag dat de Zuidtribune van Euroborg vanaf komende zondag door het leven gaat als de Koeman Tribune, vernoemd naar hem en zijn twee zonen Erwin en Ronald. In FCG TV laat vader Martin, nog altijd betrokken bij de jeugdopleiding van de club en als scout, weten zeer vereerd te zijn en zich te verheugen op de officiële onthulling in het bijzijn van zijn bekende zonen Erwin en Ronald, voorafgaande aan FC Groningen – Feyenoord.
Voorbeschouwing
Uiteraard is er in FC Groningen TV ook een voorbeschouwing te zien op het duel van zondag met Feyenoord. Zo kijken we ook nog even terug op de wedstrijd van vorig seizoen. Tim Matavz besliste toen met twee doelpunten de wedstrijd in Groninger voordeel. Zondag wordt in de pauze van de wedstrijd officieel afscheid genomen van de topscorer, die op de laatste transferdag naar PSV vertrok.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. De herhalingen op Eredivisie Live 2 zijn om 23.00 en 01.00 uur. Ook is er een herhaling op Eredivisie Live 1 om 23.20 uur. FCG TV wordt zondag om 12.50 uur tevens uitgezonden op Eredivisie Live 4, voorafgaande aan FC Groningen-Feyenoord.
 
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: via deze website www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv.
Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

24 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus