string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Afsluiting jeugdseizoen op Corpus.

Dinsdag 16 juni 2009 om 16:14

Maandagavond is op Sportpark Corpus den Hoorn een punt gezet achter het seizoen 2008/2009. Alle medewerkers en vrijwilligers rond de jeugdopleiding blikten terug op de afgelopen jaargang. Op 22 juli hervat de A1 de voorbereiding op 2009/2010.

Hoofd jeugdopleiding Peter Jeltema keek terug op het seizoen dat begon met de verkoop van Stef Nijland aan PSV en eindigde met de uitverkiezing van Danny Holla tot Speler van het Jaar. Beide zijn spelers uit de eigen jeugdopleiding, die opnieuw werd genomineerd voor de Rinus Michels Award.

Traditioneel werd stilgestaan bij de mensen die afscheid nemen als vrijwilliger binnen de jeugdopleiding. Zo werd binnen de medische staf afscheid genomen van Hung Vo, Mirjam van Til en Fennigje Louwsma. Zwaaiden daarnaast grensrechter John ten Cate en leider Anne Veenstra af. Ook werden Wim Bakering en Tjeerd Strengholt bedankt voor hun rol binnen de regionale voetbalschool. Jafie Groninger gaat na 21 jaar in functies rond de A1 komend seizoen als wedstrijdsecretaris fungeren. Ook werd clubarts Jannes Nijboer in de bloemetjes gezet wegens de winst in de voorspellingscompetitie.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard