string(9) "claudebot"

Afscheid van Jans en Libregts in FC Groningen TV.

Woensdag 05 mei 2010 om 12:25

Deze week zijn in FC Groningen TV onder beelden te zien van het afscheid van trainers Ron Jans en Raymond Libregts. Ook is er aandacht voor de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Sparta Rotterdam. Vanavond, woendag 5 mei om 18.25 uur, is de eerste uitzending.

Afgelopen donderdag was in Euroborg een afscheidsreceptie voor het trainersduo Ron Jans en Raymond Libregts. FC Groningen TV was hierbij aanwezig en legde deze bijzondere bijeenkomst vast.
Daarnaast is er aandacht voor de met 3-1 gewonnen wedstrijd van afgelopen zondag tegen Sparta Rotterdam. Na afloop van dat duel werden beide trainers en een drietal spelers in de middencirkel ‘uitgezwaaid’. ook hiervan is een item te zien.
Verder een interview ondersteund met beelden van C1000 Speler van het Jaar Andreas Granqvist. De Zweed werd door het Groninger publiek verkozen en is daarmee de opvolger van Danny Holla, die de prijs vorig seizoen in de wacht sleepte.
Tenslotte is er een reportage over het zevende FC Groningen G-toernooi dat enkele weken terug in Glimmen werd gehouden. DIO Oosterwolde ging er daar met de hoofdprijs vandoor. Beelden van dit toernooi zijn te zien in deze aflevering.

YouTubekanaal
Items van FC Groningen TV zijn ook te zien op internet, via YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvEn daarnaast op: http://www.eredivisie.nl/video/clubtv/fc_groningen FC Groningen TV wordt woensdag 5 mei uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 6 mei herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur, op vrijdag 7 mei om 17.35 uur en op zaterdag 8 mei om 11.40 uur en 19.10 uur. De play-offwedstrijden tussen FC Groningen en FC Utrecht worden donderdag 6 mei en zondag 9 mei uitgezonden op Eredivisie Live 2.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus