string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Afscheid Theo Huizinga bij FC Groningen.

Vrijdag 11 november 2011 om 13:59

Theo Huizinga heeft besloten om aan het einde van dit seizoen zijn functie als Teammanager bij FC Groningen neer te leggen.

Theo Huizinga is in 1976 bij FC Groningen begonnen als Teammanager van het eerste elftal. Vervolgens heeft hij de functie van Teammanager en Manager Algemene Zaken een lange periode gecombineerd. Theo heeft besloten aan het einde van dit seizoen te stoppen met zijn functie omdat hij in februari 2012 hoopt de leeftijd van 66 jaar te bereiken en zeer recentelijk gekampt heeft met lichte gezondheidsproblemen.
Theo Huizinga heeft aangegeven zich na dit seizoen beschikbaar te houden voor het verrichten van enkele hand- en spandiensten voor FC Groningen, wat door de club ten zeerste op prijs wordt gesteld en gewaardeerd.
De directie van FC Groningen -bij monde van Hans Nijland- is Theo zeer erkentelijk voor de werkzaamheden en de vele verdiensten die hij heeft gehad en nog steeds heeft voor de club.
Uiteraard stellen wij een ieder in de gelegenheid om aan het einde van het seizoen op passende wijze afscheid van Theo Huizinga te nemen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’