string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Afscheid Kostic zondagmiddag in de rust.

Vrijdag 15 augustus 2014 om 10:53

FC Groningen zal zondagmiddag in de rust van de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo op het veld officieel afscheid nemen van Filip Kostic. De 21-jarige Serviër maakte vorige week de overstap naar VfB Stuttgart in de Bundesliga.

Voor FC Groningens eerste thuiswedstrijd in competitieverband van dit nieuwe seizoen zijn kaarten zonder beperkingen aan te schaffen via de reguliere verkooppunten. Zondag gaan de kassa’s bij ingang 2 van Euroborg om 15.15 uur open. De aftrap van FC Groningen – Heracles Almelo is om 16.45 uur, het nieuwe aanvangstijdstip van de laatste wedstrijd in een speelronde in de Eredivisie.
Pinautomaten
FC Groningen heeft dit seizoen een uitbreiding van de service voor publiek bij de kassa’s bij ingang 2 van Euroborg. Alle kassa’s zijn voorzien van een pinautomaat. Vorig seizoen was deze betaalservice nog niet in alle kassa’s aanwezig.
Bier & Frisdrank Corner
FC Groningen start zondag bij de eerste competitiewedstrijd in eigen huis tegen Heracles Almelo met een proef om de doorstroom bij de horecaverkooppunten te verbeteren. Op de Tonny van Leeuwen Tribune komt een apart verkooppunt waar uitsluitend en alleen bier en frisdranken verkrijgbaar zijn.
De Bier & Frisdrank Corner bij het eerste horecaverkooppunt op de Tonny van Leeuwen Tribune is gesitueerd aan de linkerzijde van de unit (bij een kijkrichting naar het verkooppunt toe en dus met de rug naar het speelveld). Met deze test hoopt FC Groningen de doorstroom bij de verkooppunten te verhogen. Nu is er meer oponthoud voor supporters die alleen drinken willen halen, als mensen voor hen naast drank ook een snack nemen.
Afhandeling
Door een verkooppunt voor alleen bier en frisdrank te creëren zal de afhandeling hiervan naar verwachting veel sneller verlopen en daarmee wordt de service aanzienlijk verbeterd. Mochten de resultaten uit de proef van zondag dusdanig positief zijn, dan zal Euroborg Horeca fasegewijs meer gescheiden verkooppunten gaan uitrollen op andere tribunedelen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’