Adrie Poldervaart: altijd aan

16 november 2021

Door de aderen van trainer Adrie Poldervaart stroomt puur voetbalbloed. Zijn hart klopt voor het voetbal en de mensen. De staf van FC Groningen stelt zeer hoge eisen aan zowel de selectiespelers als de professionele begeleiding eromheen. Dit kan alleen als je de lat voor jezelf minimaal net zo hoog legt. Dit vereist vroege ochtenden, late avonden en een onbegrensd doorzettingsvermogen. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Adrie Poldervaart staat altijd aan.
 

Adrie Poldervaart rijdt vanuit zijn huis ruim 300 kilometer naar Groningen. Naast het overbruggen van deze grote afstand levert de assistent-trainer enorm veel werk voor de club. Hard werken noemt hij de minimale vereiste. “Dit wordt verwacht van de spelers, dan moet je dat in een leidinggevende functie zelf ook uitstralen.” Met zijn onbegrensde doorzettingsvermogen en liefde voor de sport en de mensen daaromheen doet Poldervaart dit dan ook graag. “Ik ben een professional die graag hard werkt en geeft om mensen.”

In deze special is Poldervaart open en eerlijk. Hij spreekt onder meer over zijn overleden vader, die in zijn armen is heengegaan. Een gebeurtenis dat ook jaren later nog veel met hem doet en hem mede heeft gemaakt tot de persoon die hij nu is. Poldervaart is zeker dat zijn vader trots op hem neerkijkt.
 
De special 'Adrie Poldervaart: altijd aan' is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen of via onderstaande videoplayer.

Laatste nieuws