string(9) "claudebot"

Adorjan onderuit met Jong Hongarije.

Vrijdag 15 november 2013 om 11:04

Krisztian Adorjan was donderdag basisspeler bij Jong Hongarije en werd na een uur gewisseld. Daarna scoorde Jong Albanië tweemaal en ging op die manier met een 2-0 zege aan de haal. Roland Baas en Stefan van der Lei kwamen niet in actie.

Adorjan speelde met Jong Hongarije ruim een uur en zag vervolgens hoe zijn ploeg onderuit ging tegen Jong Albanië. Komende maandag speelt Adorjan met zijn land tegen Jong Oostenrijk. Dat duel wordt gespeeld in Oostenrijk.
Andraz Kirm speelt met Slovenië op dinsdag 19 november om 18.00 uur tegen Canada. Slowakije is reeds uitgeschakeld voor het WK en speelt dus een oefeninterland. Filip Kostic heeft zich geblesseerd afgemeld voor een tweetal interlands met Jong Servië.
Oranje
Stefan van der Lei zag vanaf de tribunes in Slowakije hoe Jong Oranje met 2-2 gelijkspeelde tegen Jong Slowakije. De ploeg heeft nu 10 punten uit vier gespeelde duels en is koploper in de EK-kwalificatiepoule. Komende maandag oefent Jong Oranje in Toulouse tegen Frankrijk.
Richairo Zivkovic had woensdagmiddag het eerste doelpunt een aandeel in de 3-0 overwinning met Oranje onder-19 tegen Moldavië. In Georgië speelt Zivkovic vrijdagmiddag met Oranje onder-19 in Tbilisi tegen Wales. Bij winst van Nederland en een zege van Georgië op Moldavië is de wedstrijd van maandagmiddag tegen gastland Georgië nog voor de statistieken. De nummers 1 en 2 van groep 11 plaatsen zich namelijk voor de Elite Ronde van het EK-kwalificatietoernooi.
Jeugdinternational Roland Baas verblijft met het Nederlands elftal onder 18 jaar in Antalya. In de Turkse badplaats wordt van 14 tot en met 18 november een vierlandentoernooi afgewerkt. Op donderdag speelde de ploeg tegen Duitsland en werd er met 2-1 verloren. Baas kwam niet in actie. Zaterdag is gastland Turkije de tweede tegenstander voor de ploeg van KNVB-coach Remy Reijnierse. Maandag wordt er gespeeld tegen Tsjechië.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus