string(9) "claudebot"

ADO Den Haag twaalfde deelnemer Eurovoetbal.

Dinsdag 03 mei 2011 om 12:59

GasTerra Eurovoetbal heeft haar deelnemersveld compleet. Met ADO Den Haag als debutant op het internationale jeugdtoernooi zijn alle twaalf ploegen nu bekend. ADO mag dit seizoen gezien worden als de verrassing in de Eredivisie.

Nadat GasTerra Eurovoetbal in een eerder stadium de buitenlandse clubs Botafogo (Brazilië), Valencia (Spanje), Houston Dynamo (USA), Sporting Portugal, Slavia Praag (Tsjechië) en Galatasaray (Turkije) wist vast te leggen, heeft de organisatie nu met FC Groningen, SC Heerenveen, PSV, FC Twente, Feyenoord en ADO Den Haag wederom een sterk deelnemersveld samengesteld voor het 35ste GasTerra Eurovoetbaltoernooi.
De opening van het toernooi vindt zaterdagmiddag 11 juni plaats in de Euroborg in Groningen en in het Cambuur stadion in Leeuwarden. ’s Avonds zal er worden afgetrapt op het veld van Achilles 1894 in Assen. Op deze drie de locaties staan twee duels op het programma. Op zondag 12 juni en maandag 13 juni wordt het toernooi voortgezet op de velden van Be Quick 1887 en VV Helpman op de Esserberg. Voor het complete wedstrijdschema kijkt u op www.eurovoetbal.nl.

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

20 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus