Activiteiten in voorjaarsvakantie & datum handtekeningenmiddag bekend

5 februari 2019

De voorjaarsvakantie komt er aan, en er is van alles te beleven bij de Junior Club. Op dinsdag 19 februari hebben Junior Club leden de mogelijkheid om een rondleiding te volgen door het Hitachi Capital Mobility Stadion. Daarnaast is de Junior Club vertegenwoordigd bij de plaatjesruilbeurs van de Albert Heijn die de volgende dag plaats vind in het stadion. Donderdag 22 februari staat in het teken van voetballen, want die dag worden er techniek trainingen georganiseerd in het Indoor Sports Centre.

BINNENKORT: HANDTEKENINGENMIDDAG!
De selectie van FC Groningen heeft, sinds het begin van dit voetbalseizoen, nogal wat wijzigingen ondergaan. Op woensdag 20 maart aanstaande komt de gehele selectie bijeen in het stadion voor een exclusieve handtekeningenmiddag. Junior Club leden kunnen zich hiervoor aanmelden via de website www.fcgroningenjuniorclub.nl.
 
GRATIS NAAR DONAR-ARIS LEEUWARDEN
Leden van 13 jaar en ouder kunnen twee gratis wedstrijdkaarten aanvragen voor de basketbalwedstrijd Donar-Aris Leeuwarden. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 23 maart in MartiniPlaza Groningen (aanvang wedstrijd is 19.30 uur). Voor deze actie geldt OP=OP, dus wees er snel bij!

Aanmelden voor de activiteiten? Klik hier!
 

Laatste nieuws