Actief in het nieuwe jaar!

9 januari 2014

De feestdagen zijn weer voorbij en ook de eerste selectie is alweer volop in training. Niet alleen de voetballers zijn actief, ook bij de Green White Bengels gaat 2014 actief van start, doe jij ook mee?

Eerste activiteit in nieuwe jaar
Aanstaande vrijdag staat de eerste GWB-activiteit van het nieuwe jaar op de planning, namelijk een bezoek aan een wedstrijd van basketbalteam GasTerra Flames.
Leden kregen de mogelijkheid om maximaal 2 gratis kaarten aan te vragen voor de wedstrijd GasTerra Flames- Maxxcom BSW. Net als vorig jaar bleek dat er veel belangstelling was om deze wedstrijd te bezoeken, binnen een mum van tijd waren alle beschikbare kaarten vergeven. Meidenavond
Meiden die geen afspraakje hebben op Valentijnsdag hoeven niet te treuren, zij kunnen zich aanmelden om naar de jaarlijkse meidenavond te komen.
Zoals de naam al zegt is deze avond uitsluitend  te bezoeken door onze vrouwelijke leden en het belooft weer super gezellig te worden.  Tijdens de avond zijn er leuke prijzen te winnen, wordt er een “Twister” toernooi gehouden, kunnen er cup cakes worden versierd en is er de mogelijkheid om kledingstukken te pimpen. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en drankje.
Leden die het leuk lijkt om deze avond bij te wonen, kunnen zich via deze link aanmelden. Natuurlijk kunnen ook vriendinnen en/of moeders meekomen. Gasunie Shoot-Out competitie
Leden die denken dat zij het wel in zich hebben om een maximale score te behalen tijdens de Gasunie Shoot-Out doen er verstandig aan dit kenbaar te maken bij FC Groningen!
Bij alle thuiswedstrijden wordt er in de rust door GWB leden gestreden om de Gasunie Shoot-Out bokaal. Maximaal 5 leden per wedstrijd halen al hun skills uit de kast om de keeper te passeren. Hiervoor krijgen zij 3 mogelijkheden: 2 strafschoppen (ieder 1 punt waard) en één Shoot-Out poging (2 punten waard). Diegene die het hoogste aantal punten behaald, gaat door naar de kwartfinales. Natuurlijk is het vanaf dan doel om de halve finale en de finale te behalen.
De uiteindelijke winnaar ontvangt uiteraard de Gasunie Shoot-Out bokaal en daarnaast nog een tegoedbon te besteden bij de Fan Corner.
Leuk weetje! Richairo Zivkovic is in seizoen 2009-2010 geëindigd als tweede. Hij verloor in de finale van Kim Drommel. FanTour
In december gingen er twee volle bussen met Junior Club/GWB supporters mee naar de wedstrijd Feyenoord-FC Groningen.
Ondanks dat deze wedstrijd met 1-0 werd verloren, was de ervaring en beleving van de FanTour supporters er niet minder om.
Onderweg werden ze vermaakt met een leuke film en busquiz. Een lekkere snack en iets te drinken kon natuurlijk ook niet ontbreken. Uiteindelijk werd er in het uitvak plaats genomen en werd onze FC door alle supporters samen aangemoedigd.
Na de winterstop kunnen Junior Club/GWB leden zich wederom aanmelden om mee te reizen met een drietal FanTours: FC Utrecht (zondag 23 febrauri), PSV (zaterdag 29 maart) en Roda JC (zondag 27 april).
Voor meer informatie over de FanTour of om je aan te melden om mee te reizen, klik hier.

Indoor Soccer Toernooi
Eind februari vindt de voorjaarsvakantie plaats, ook dan hoeven leden zich niet te vervelen.
Donderdag 27 februari wordt er een Indoor Soccer Toernooi georganiseerd bij Binn’n pret.
Tussen 11.00 en 13.00 & 13.30 en 15.30 uur wordt er in kleine groepjes gestreden om als toernooiwinnaar uit de bus te komen. Na afloop van het toernooi wordt er gezamenlijk een broodje hamburger gegeten.
Opgeven voor het Indoor Soccer Toernooi is nog mogelijk, klik hier.  Kortom, voldoende te beleven te komende tijd!

Laatste nieuws