string(9) "claudebot"

Actie Junior Club lidmaatschap.

Donderdag 14 november 2013 om 11:48

De Junior Club is dé club voor alle jonge FC Groningen fans! Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar kunnen lid worden van de Junior Club.

Speciaal voor haar leden organiseert de Junior Club het hele jaar door allemaal leuke activiteiten zoals voetbaltrainingen, het grote sinterklaasfeest en een handtekeningenmiddag. Ook maak je als lid kans om aan de hand van een speler het veld op te lopen of om mee te doen aan de Gasunie Shoot-Out! Natuurlijk zijn ook alle laatste nieuwtjes rondom FC Groningen te lezen in de digitale nieuwsbrieven en het clubblad Coooool!
Voor de FC Groningen fans van 13 t/m 16 jaar is er een speciaal onderdeel binnen de Junior Club; de Green White Bengels (GWB). Voor deze groep leden worden activiteiten georganiseerd die meer afgestemd zijn op de oudere leeftijd. En in plaats van het clubblad Coooool! ontvangen GWB-ers het clubblad van de reguliere supportersvereniging “d’Olle Grieze”.
Een Junior Club lidmaatschap kost slechts € 15,00 per seizoen. Lijkt het je super gaaf om lid te worden van de Cooooolste club van het Noorden? Klik dan hier, download het aanmeldformulier en stuur deze per post naar ons terug. Kinderen die zich voor 15 december 2013 aanmelden, ontvangen naast een cool welkomstcadeau ook de toffe sjaal die op de afbeelding te zien is!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus