Absalem, De Boer, Breij en Itakura in FCG TV

15 november 2019 / vandaag

FC Groningen TV heeft vandaag op FOX Sports reportages over de twee wedstrijden die FC Groningen deze week speelde tegen respectievelijk Feyenoord 2 en Almere City FC. Daarnaast is er aandacht voor een bezoek dat Japanse studenten onlangs brachten aan FC Groningen en voor de Bijzondere Eredivisie.

Afgelopen dinsdag speelde FC Groningen 2 in een spectaculair duel met 3-3 gelijk tegen Feyenoord 2. In FCG TV zijn de hoogtepunten van de wedstrijden te zien en komen twee hoofdrolspelers aan het woord: Amir Absalem die twee keer scoorde en keeper Jan de Boer die in zijn eerste wedstrijd voor FC Groningen rood kreeg.

Woensdag speelde een combinatieteam van FC Groningen in Almere een oefenwedstrijd tegen Almere City FC. Ook van dat duel, dat eindigde in 2-2, zijn beelden te zien met speciale aandacht voor Michael Breij die na twee maanden afwezigheid vanwege ziekte zijn eerste speelminuten maakte.

In FCG TV is tevens een reportage te zien over studenten uit Japan die onlangs een meerdaags bezoek aan FC Groningen brachten. Eén van de onderdelen van het bezoek was een ontmoeting met hun landgenoot Ko Itakura. Daarnaast is er aandacht voor de Bijzondere Eredivisie. De Bijzondere Eredivisie kende onlangs een speeldag op Sportpark Corpus den Hoorn waar het team van FC Groningen in actie kwam tegen FC Utrecht en De Graafschap.

FC Groningen TV wordt om 17.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.35 uur, 21.35 uur en 0.35 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 17.00 uur en 21.35 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws