string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Abiant Uitzendgroep broeksponsor FC Groningen.

Maandag 04 augustus 2014 om 15:49

Abiant Uitzendgroep is in het seizoen 2014/2015 de broeksponsor van FC Groningen. Alle voetbalbroeken van alle teams van de Trots van het Noorden, dus van het eerste elftal tot en met de D-pupillen, worden voorzien van de naam van Abiant Uitzendgroep. Abiant is één van de grootste personeelsbemiddelingsorganisaties in Noord-Nederland.

Het is voor de vestigingsmedewerkers van Abiant een sport om werk in goede banen te leiden en te zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats. Goede relaties met klanten en medewerkers zijn daarbij belangrijk. FC Groningen biedt hiervoor een uitstekend platform. De sponsoring heeft het vergoten van de naamsbekendheid en het netwerk van
Abiant Uitzendgroep als doel. Scoren met betrokken en vakkundig personeel; dat is wat Abiant Uitzendgroep wil uitdragen.
“Omdat we als dienstverlener een sterke binding hebben met de agrarische sector, is Abiant vanaf het begin lid van de BoerenBox in Euroborg. We hebben daarbij ervaren dat FC Groningen uitstekende faciliteiten biedt voor het leggen van contacten”, aldus directeur Metske Kloppenburg. “De sponsoring van FC Groningen biedt de mogelijkheid om door het bezoeken van de wedstrijden iets extra’s te bieden in de relatie met zowel medewerkers als bedrijven.”
Betrokken, bezield en daadkrachtig zijn eigenschappen die bij Abiant Uitzendgroep horen. Gecombineerd met de ambitie van Abiant om zich in de markt te positioneren als een solide en betrouwbare partner, zijn dit waarden die uitstekend zijn door te vertalen naar de sport. Vandaar dat Abiant als sponsor betrokken is bij verschillende topsportorganisaties in de stad Groningen en diverse lokale sportactiviteiten in Noord-Nederland. Behalve bij FC Groningen is Abiant hoofdsponsor van volleybalclub Abiant/Lycurgus en als sponsor betrokken bij basketbal op het hoogste nationale niveau.
Abiant Uitzendgroep is in Noord-Nederland een belangrijke speler op de arbeidsmarkt en partner van ondernemers. Dagelijks zijn 1.500 tot 2.500 medewerkers via Abiant aan het werk bij bedrijven in de agrarische sector, de bouw, groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw, transport&logistiek, verwerking agroproducten, techniek, cultuurtechniek, afvalverwerking en industrie. In de provincies Groningen, Friesland en Drenthe heeft Abiant in totaal acht vestigingen. Ook in Noord-Duitsland is Abiant met een tiental vestigingen actief.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’