string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Aanwinsten El Messaoudi, Asoro, Strunck en Van Hintum in FCG TV.

Vrijdag 16 augustus 2019 om 09:50

FC Groningen TV heeft vanmiddag om 17.25 uur op FOX Sports 2 een kennismaking met de recente aanwinsten Ahmed El Messaoudi, Joel Asoro en Nicklas Strunck. Daarnaast is er een voorbeschouwing op de uitwedstrijd tegen AZ met Bart van Hintum.

Donderdagavond maakte FC Groningen bekend dat de eerste selectie van de FC is versterkt met Ahmed El Messaoudi en Joel Asoro. FCG TV heeft vanavond een kennismaking met beiden en laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus aan het woord over de recente aanwinsten. Eerder deze week sloot Nicklas Strunck als nieuwe speler al aan bij de selectie van trainer Danny Buijs. In FCG TV vertelt de jonge Deen hoe de eerste week in Groningen voor hem verliep.

Zondagmiddag gaat FC Groningen in Den Haag op bezoek bij AZ. Met Bart van Hintum blikt FCG TV vooruit op de ontmoeting met de huidige koploper van de eredivisie. Omdat Mike te Wierik is geschorst gaat Van Hintum zondag mogelijk zijn debuut maken voor FC Groningen.

FC Groningen TV wordt vanavond om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 2. De uitzending wordt vanavond om 17.50 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 16.35 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard