string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Aanwinst Matias Jones in FC Groningen TV.

Woensdag 23 februari 2011 om 10:47

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week wordt onder meer teruggeblikt op de thuisduels van FC Groningen en Jong FC Groningen met respectievelijk Roda JC en Jong PSV.

Daarnaast is er aandacht voor de nieuwe Uruguayaanse aanwinst Matias Jones, de tweemiljoenste bezoeker van Euroborg en komt middenvelder Petter Andersson aan het woord. FC Groningen TV wordt elke woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
2.000.000
Afgelopen weekend leed FC Groningen in de eigen Euroborg een forse 4-1 nederlaag tegen Roda JC. Na afloop van het duel werden Jonas Ivens en Shkodran Metaj naar hun mening gevraagd over deze wedstrijd. Ook is er een item te zien over de tweemiljoenste bezoeker van Euroborg, de heer Van Kats uit Haren.
Maandagavond kwam Jong FC Groningen in actie in Euroborg. De ploeg van Dick Lukkien speelde met 1-1 gelijk tegen koploper Jong PSV. De samenvatting is te zien in FC Groningen TV, net als een speciale persconferentie voor de jeugd, na afloop van de wedstrijd.
Presentatie
Matias Jones was het gehele weekend aanwezig in Groningen. De aanvaller werd vrijdag gepresenteerd en woonde zaterdag en maandag de wedstrijden in Euroborg bij. Een kennismaking met de Uruguayaan is een van de onderwerpen in de aflevering van deze week. Daarnaast is er een gesprek te zien met de Zweed Petter Andersson.
Te zien
FC Groningen is ook te zien op deze website via http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en via www.youtube.com/fcgroningentv  en http://www.eredivisie.nl/clubs/groFC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur en tenslotte op zondag 27 februari om 13.20 uur op Eredivisie Live 3, voorafgaand aan Feyenoord-FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard