Aanvang 19.45 uur; verkeershinder A28

6 april 2019

FC Groningen speelt vanavond om 19.45 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen Excelsior. De stadion en de kassa's gaan om 18.15 uur open. Overdag loopt de kaartverkoop online, via de FanCorner en bij de 29 FC Primera's. Er zijn zonder belemmeringen tickets aan te schaffen voor alle publiekstribunes. Prijs vanaf 18 euro voor volwassenen en 13 euro voor jeugd tot 17 jaar. Er is vandaag verkeershinder op de A28.

Vandaag, zaterdag 6 april, is de toerit Groningen-Centrum naar de A28 richting Assen de hele dag afgesloten.
Vanavond vanaf 22.00 uur tot en met zondagochtend 7 april om 9.00 is er een afsluiting van de A28 vanaf het Julianaplein tot Groningen-Zuid, dus in de richting Haren/Assen. Er wordt een omleidingsroute ingesteld, onder meer via de Laan Corpus den Hoorn naar de A28 richting Haren/Assen. Na afloop van de wedstrijd kunnen bezoekers van de wedstrijd dus extra verkeershinder ondervinden.

Scheidsrechter
De wedstrijd staat vanavond onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax. Hij wordt geassisteerd door de heren Bluemink en Inia. Vierde official is Freek van Herk. De VAR luistert naar de naam Dieperink en zijn assistent is de heer Polman.
KOOP KAARTEN

Laatste nieuws