Aanstaande zaterdag extra hinder Julianaplein

5 mei 2022

De Eredivisie nadert met nog drie speelronden te gaan haar ontknoping. FC Groningen speelt aanstaande zaterdagavond om 21.00 uur thuis tegen Sparta Rotterdam. De Trots van het Noorden kan de steun van de trouwe achterban goed gebruiken. Supporters worden verzocht op tijd naar Euroborg te komen en indien mogelijk een alternatief voor de auto te zoeken. De laatste week van Operatie Julianaplein brengt namelijk extra hinder met zich mee. 

Operatie Julianaplein – Afbeelding Liggend

De afrondende fase van Operatie Julianaplein is aangebroken. Dit is echter ook de fase met de meeste verkeershinder. De werkzaamheden brengen extra belemmeringen met zich mee. Ten opzichte van voorgaande weken is het Julianaplein komend weekend volledig afgesloten. Als alles volgens plan verloopt is dit de laatste thuiswedstrijd waarbij Operatie Julianaplein voor ernstige verkeershinder zorgt.
 
Alternatieven
Ook de pendelbussen zullen ditmaal hinder ondervinden van de werkzaamheden. Desondanks rijden er wél extra bussen vanaf de P&R-locaties bij Hoogkerk en Haren, voor supporters die geen vervoersalternatieven voor de auto hebben. De pendelbussen rijden vanaf 19.00 uur. Iedereen die de mogelijkheid heeft om met de fiets of het OV naar Euroborg te komen, wordt geadviseerd dit te doen.
 
Achter de Kolenmuur is een extra, gratis fietsenstalling gerealiseerd. Daarnaast ligt station Groningen Europapark op vijf minuten lopen van Euroborg en is zowel met de bus als trein vanuit verschillende richtingen te bereiken. Vanuit het centrum van de stad is Euroborg goed te bereiken via trein of buslijn 28. Alle supporters wordt verzocht hun heen- en terugweg naar Euroborg goed te plannen. Kijk voor meer informatie op www.groningenbereikbaar.nl
 
Het advies is: kom op tijd naar het stadion. Zo loopt niemand het risico de aftrap te missen en FC Groningen zorgt ook voorafgaand aan het duel voor entertainment. Met diverse supporterspleinen en een foodstreet is er voorafgaand aan de wedstrijd genoeg te beleven rondom het stadion.
 
Bestel nu nog kaarten!
De Tonny van Leeuwen Tribune is inmiddels helemaal uitverkocht. Op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune zijn nog wel plaatsen beschikbaar. Kom ook naar Euroborg en steun de Trots van het Noorden tijdens deze belangrijke wedstrijd. Kaarten zijn eenvoudig te verkrijgen via de online ticketshop en aan de kassa’s op de wedstrijddag zelf. 

pre-match-ajax-4

Laatste nieuws