string(9) "claudebot"

Aanmelden FanTour PSV en Roda JC.

Vrijdag 21 februari 2014 om 12:15

Heb jij altijd al eens mee gewild naar een uitwedstrijd van FC Groningen? Ook met uitwedstrijden hebben de spelers jullie steun nodig! De Junior Club biedt een FanTour aan voor de kinderen en ouders die het leuk lijkt om een wedstrijd bij te wonen.

FanTour PSV
Een uitwedstrijd bezoeken met de FanTour houdt in: een gezellige busreis (incl. lekkers!), sfeer proeven in een ander stadion en je favoriete spelers een wedstrijd zien spelen. De Junior Club/GWB reist bij een aantal uitwedstrijden mee met de FanTour. Eén of meerdere bussen zijn dan uitsluitend gereserveerd voor Junior Club/GWB leden.
Meereizen met de Fan Tour kost normaal gesproken € 30,00, maar wanneer je meereist met de FanTour naar PSV, dan betaal je slechts € 22,50 per persoon.
Een FanTour-ticket is inclusief de busreis, toegang tot het stadion en wat lekkers in de bus! Let op: per Junior Club/GWB lid dient er een begeleider mee te reizen van 18 jaar of ouder.
De wedstrijd PSV-FC Groningen is op zaterdag 29 maart om 20:45 uur. Je kunt je nu al aanmelden voor deze FanTour, klik hier. Wees er snel bij want vol is vol!
FanTour Roda JC
Op 27 april is er nog een FanTour, namelijk naar Roda JC. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 14:30 uur. Dit is de laatste uitwedstrijd van FC Groningen in de reguliere competitie.
Vanaf 17 maart is het mogelijk om je voor deze FanTour aan te melden.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’