string(9) "claudebot"

Aandacht voor de vrijwilligers in FC Groningen TV.

Woensdag 02 maart 2011 om 09:28

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week wordt er een kijkje achter de schermen genomen bij de vrijwilligers van FC Groningen. Zij komen rondom wedstrijden samen in hun eigen home, het Fluks Hoes. Daarnaast een terugblik op de wedstrijd van afgelopen weekend, tegen Feyenoord.

FC Groningen TV begint vandaag (woensdag) vijf minuten eerder dan normaal, dus om 18.40 uur. Trainer Pieter Huistra en verdediger Maikel Kieftenbeld blikken terug op de 5-1 zeperd van FC Groningen afgelopen zondag in de Rotterdamse Kuip. FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Talentendag
In de aflevering  van deze week bracht verslaggever Emiel Venema een bezoek aan Sportpark Corpus den Hoorn. Daar werd de laatste Talentendag van dit seizoen gehouden. Hij maakte er een sfeerreportage.
Er is ook een vertederende reportage te zien over de vijfjarige Sidney uit Almere. Heel zijn klas is supporter van Ajax, maar Sidney is voor FC Groningen en in het bijzonder is hij groot fan van Jorrit Kunst. Onlangs nodigde FC Groningen Sidney uit om aanwezig te zijn bij de wedstrijd van Jong FC Groningen in Euroborg en regelde de club voor hem een Meet & Greet met zijn held Jorrit Kunst.
Te zien
FC Groningen is ook te zien op deze website via http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en via www.youtube.com/fcgroningentv  en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro

FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv
Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 00.30 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur en zondagmiddag om 13.55 uur op Eredivisie Live 2, voorafgaand aan de competitiewedstrijd FC Groningen – Heracles Almelo

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus