string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Aandacht voor Bonnie Kuipers, de B2 en preview special in FCG TV.

Vrijdag 07 september 2012 om 13:14

Vanavond maken we in FC Groningen TV kennis met Bonnie Kuipers. Zij beheert sinds 2010 het spelershome van FC Groningen. Daarnaast is er in FCG TV een reportage te zien over de B2 van RVO FC Groningen/Cambuur.

Voor het derde seizoen beheert Bonnie Kuipers het spelershome van FC Groningen. Eerder was ze werkzaam in één van de skyboxen in Euroborg, in de Hattrick’s Pub en de ABN AMRO Businesscorner. Ruim twee jaar geleden vroeg FC Groningen haar om zich te ontfermen over het domein van de spelers en de staf: het spelershome. Elke ochtend staat ze om kwart over vijf op zodat de gehele selectie op tijd aan het ontbijt in Euroborg kan beginnen. Bij het ontbijt ontbreekt het aan niets. Alle soorten brood en beleg zijn aanwezig. Voor keeperstrainer Ruud Hesp is er zelfs speciaal oude kaas.
Sinds dit seizoen speelt RVO FC Groningen/Cambuur met een B2 team. Dit team bestaat louter uit eerstejaars B-junioren en komt uit in de onder-16-competitie, die speciaal voor die eerstejaars in het leven is geroepen. Afgelopen zaterdag verloor de B2 op Sportpark Corpus den Hoorn met 6-1 van Ajax B2. Toch was trainer Peter Hoekstra niet ontevreden omdat hij vooral voor rust een goed spelend FC Groningen B2 had gezien.
Vanavond is ook alvast een voorproefje te zien van een special die morgen wordt uitgezonden op Eredivisie Live. Deze special van ruim veertig minuten gaat over FC Groningen en Eurovoetbal. Eind mei werd voor de 36e keer het GasTerra Eurovoetbaltoernooi georganiseerd. Voor FC Groningen A1 werd het toernooi een groot succes want de ploeg van trainer Paul Raveneau wist voor de vierde keer in de historie het ‘eigen’ toernooi te winnen. De special is morgen (zaterdag 8 september) om 15.20 uur te zien op Eredivisie Live 1.
De reguliere uitzending van FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling op EL 1 is om 20.00 uur. FCG TV wordt vanavond om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur ook herhaald op EL2.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’