string(9) "claudebot"

A1 ontvangt De Graafschap.

Donderdag 17 februari 2011 om 14:55

Op Corpus den Hoorn komen morgen drie jeugdteams van FC Groningen/Cambuur in actie. FCG D3 opent de dag met een oefenduel tegen RWE Eemsmond. Vervolgens speelt FCG C3 in de onder-14 voorjaarscompetitie tegen Willem II/RKC. Vorige week namen de eerstejaars C-junioren een punt mee uit Eindhoven.
Om half drie neemt FCG A1 het op tegen De Graafschap. Na het verlies in Rotterdam tegen Feyenoord/Excelsior is de situatie onderin de Nike Eredivisie er niet beter op geworden voor het vlaggenschip van de RVO. Een goed moment derhalve om tegen de Gelderse opponent een mooi resultaat neer te zetten. In Doetinchem werd overigens eerder dit seizoen nog met 1-0 gewonnen.
Ook voor B1 breken cruciale en spannende tijden aan. Na de nederlaag van vorige week tegen Willem II/RKC is de rode lantaarn nu in het bezit van de ploeg van trainer Peter Moltmaker. Tegenstander FC Volendam staat een plaats hoger en is dus een directe concurrent.
FCG C1 reist af naar Utrecht voor een duel met hekkensluiter Elinkwijk terwijl FCG D1 in Leeuwarden tegen de opleidingsgenoten van FCG/Cambuur D2 speelt.
Programma (thuis):
FC Groningen/Cambuur A1 – De Graafschap A1 (14.30 uur)
FC Groningen/Cambuur C3 – Willem II/RKC C2 (12.15 uur)
FC Groningen/Cambuur D3 – RWE Eemsmond (10.30 uur, oefen)
Programma (uit):
FC Volendam B1 – FC Groningen/Cambuur B1 (14.30 uur)
Elinkwijk C1 – FC Groningen/Cambuur C1 (13.15 uur)
FCG/Cambuur D2 – FC Groningen/cambuur D1 (14.30 uur)
Klik hier voor een uitgebreide voorbeschouwing

Gerelateerd nieuws.

18 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

21 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus