A1 langs Roden.

Dinsdag 16 augustus 2011 om 22:06

FC Groningen/Cambuur A1 heeft de laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie en het bekertoernooi in winst omgezet. In en tegen Roden werd met 4-1 gewonnen. Nadat Jesse Renken de ploeg van trainer Paul Raveneau op voorsprong had gezet, was het Maikel Kenter, ex-speler van de jeugdopleiding van FC Groningen, die nog voor rust de gelijkmaker scoorde. In de tweede helft tilden Bryan Inge en Yoell van Nieff de stand naar 1-3. Beide spelers schoten van grote afstand prachtig raak. Kevin Mennega maakte vlak voor tijd treffer nummer vier.
RODEN 1-4 FC GRONINGEN/CAMBUUR A1
0-1 Jesse Renken (22.), 1-1 Maikel Kenter (29.), 1-2 Bryan Inge (58.), 1-3 Yoell van Nieff (73.), 1-4 Kevin Mennega (88.)
Aanstaande zaterdag begint voor FCG A1 het bekertoernooi. In de eerste wedstrijd van de poulefase wordt in Volendam tegen de plaatselijke FC gespeeld.