string(9) "claudebot"

A-junioren ontvangen FC Utrecht.

Woensdag 30 januari 2013 om 08:52

Alle jeugdteams van FC Groningen/Cambuur hebben morgen competitieverplichtingen. Van de drie thuisduels worden er twee op Corpus en een in Eelde gespeeld.

FC Groningen/Cambuur A1 kende een prima eerste seizoenshelft en staat in de Nike Eredivisie op een achtste plaats. De verschillen op de ranglijst zijn echter minimaal. Zo staat de tegenstander van morgen, FC Utrecht, op plaats drie maar heeft het slechts drie punten meer. De ploeg van trainer Paul Raveneau bleef de laatste drie duels ongeslagen. In de Domstad werd eerder dit seizoen met 4-2 verloren.
De onder-16 ploeg van de RVO sloot het jaar 2012 af op een keurige derde plaats. In uitwedstrijden verspeelden de mannen van trainer Hoekstra nog geen enkel punt. Op Corpus werden twee van de laatste drie duels wel verloren waardoor de groenwitte formatie de koppositie verloor aan AZ. Het Rotterdamse Sparta is middenmoter. Op 22 september werd het uitduel met 1-3 gewonnen door de Groningers.
De meeste zeges, de meeste doelpunten en de meeste punten. Zo sloot FC Groningen/Cambuur D1 het eerste deel van de competitie succesvol af. De koploper van de Eerste Divisie C ontvangt PEC Zwolle D1 dat verwikkeld is in de strijd tegen degradatie. In de uitwedstrijd behaalde de ploeg van trainer Hugo Alves Velame de tot nu toe grootste zege van het seizoen: 0-10.
Programma (thuis):
FC Groningen/Cambuur A1 v FC Utrecht A1 (15.30 uur, Eelde!)
FC Groningen/Cambuur B2 v Sparta Rotterdam B2 (15.00 uur)
FC Groningen/Cambuur D1 v PEC Zwolle D1 (10.30 uur)
Programma (uit):
Willem II/RKC B1 v FC Groningen/Cambuur B1 (14.30 uur)
FC Utrecht C1 v FC Groningen/Cambuur C1 (11.00 uur)
Roda JC C2 v FC Groningen/Cambuur C3 (13.00 uur)
LAC Frisia D1 v FC Groningen/Cambuur D3 (10.00 uur)
De voetbalzaterdag is te volgen via Twitter.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’