string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

A-junior Reinier de Groene overleden.

Dinsdag 29 april 2014 om 09:38

FC Groningen is opgeschrikt door het droevige bericht van het plotseling en onverwacht overlijden van jeugdspeler Reinier de Groene. Hij is slechts 18 jaar jong geworden en speelde dit seizoen in FC Groningen A1.

De Groene was als tweedejaars A-junior voor het eerste seizoen bij FC Groningen in de jeugdopleiding en is afkomstig van Urk. FC Groningen staat in nauw en direct contact met de familie.
De geplande competitiewedstrijd van FC Groningen B1 van vanavond (dinsdag) tegen Excelsior gaat niet door. Vanmiddag om 17.00 uur is er in het Corpushuis van de jeugdopleiding van FC Groningen een bijeenkomst en samenzijn waar spelers, staf, medewerkerkers en ouders steun en troost bij elkaar kunnen vinden.
FC Groningen bespreekt momenteel intern hoe de club zal omgaan met de andere geplande wedstrijden en activiteiten van de komende dagen en komend weekend.
FC Groningen is diep bedroefd om het overlijden van Reinier de Groene en wenst de familie en overige nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’