string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

5e editie Junior Club Dag geslaagd!

Donderdag 16 april 2015 om 12:13

Woensdag 15 april jl. stond in het teken van de jaarlijkse Junior Club Dag. Dit grootse Junior Club evenement werd voor de vijfde keer, met groot succes, georganiseerd.

De Junior Club Dag is een evenement voor jonge FC Groningen supporters en vond plaats in Kardinge. In een speciaal voor FC Groningen afgehuurde zaal was er van alles te zien, doen en te beleven.

Hoewel het programma officieel duurde van 13.30 tot 16.30 uur, ging de zaal om 13:00 uur al open voor tien kinderen die als VIP-gast waren uitgenodigd.  Zij mochten een half uur spelen op de aanwezige attracties en speeltoestellen zonder wachtrijen. Daarnaast ontvingen zij een FC Groningen shirt en hadden zij een exclusieve ontmoeting met de spelers van FC Groningen. Als hoogtepunt en afsluiter van de VIP-middag mochten de kinderen aan de hand van een speler de zaal betreden bij de spelersopkomst.  
Rond de klok van half twee openden de deuren van de zaal zich ook voor de overige  1000 bezoekers. Er werd geklommen en geklauterd over de stormbaan en mega-glijbaan, gevoetbald in pannakooien en er werd genoten van de voetbalshows van de Freestyle voetballers.
Ook de spelers van FC Groningen wilden dit spektakel niet missen en kwamen rond half drie de zaal binnen. Ze werden enthousiast en onder luid applaus ontvangen door de aanwezigen, die een erehaag hadden gevormd.
Na een korte spelerspresentatie op het podium verspreidden de spelers zich over de zaal om een ieder te voorzien van een handtekening en om met de kinderen op de foto te gaan.

Gedurende de middag werden er ook allerlei voetbalitems verloot, waaronder gesigneerde keepershandschoenen van Padt en de voetbalschoenen van Kieftenbeld en Chery.
om 16.00 uur namen de spelers in gepaste stijl afscheid; na het nemen van een “selfie” met al het aanwezige publiek vertrokken zij richting huis.
Een half uur daarna was de Club Dag officieel ten einde en vertrokken de meesten met een nieuwe verzameling handtekeningen weer tevreden huiswaarts.

Foto’s van de Junior Club Dag zijn te bekijken in het fotoalbum van de Junior Club.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’