2e Gelijkspel van dit seizoen.

Maandag 02 september 2013 om 11:27

FC Groningen heeft zondagmiddag in Euroborg met 1-1 gelijkgespeeld tegen Ajax. Het was het 2e gelijkspel van dit seizoen; vorige week speelde FC Groningen nog met 3-3 gelijk tegen Go Ahead Eagles.

Het duel met Ajax startte al om 12.30 uur. Ajax kwam al redelijk snel op voorsprong, in de 18e minuut scoorde Lasse Schöne de 0-1. Het duurde nog tot redelijk ver in de tweede helft voordat invaller Género Zeefuik de gelijkmaker binnen kon tikken.
Aan het einde van de wedstrijd was er zelfs nog een mogelijkheid om de winst te pakken, helaas schoot Filip Kostic op de paal, waarbij de uitslag bleef steken op 1-1.
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen 14 Junior Club leden mee in de line-up: Ivar Jensema, Rutger Smit, Jarno Veldman, Damian Krause, Stijn Veenstra, Fabienne Carol, Sten Schulte, Wout Bruinewoud, Dennis Koster, Tim Wedema, Tim van Esch, Nick Westerdijk, Roënly Boven, Lisa Abee.
Vijf Green White Bengels leden waren uitgenodigd om in de rust deel te nemen aan de Gasunie Shoot-Out activiteit, Job Bolt wist zich te plaatsen voor de kwartfinale die later dit seizoen wordt gespeeld. Overige deelnemers waren Marnick Middel, Jilke Pimmelaar, Rohan Dijk en Luke van der Veen.
Er zijn foto’s gemaakt van de wedstrijdactiviteiten. Deze zijn te bekijken en te bestellen via www.oypo.nl/juniorclubfoto.