string(9) "claudebot"

150 Bezoekers naar Hangover 3.

Maandag 03 juni 2013 om 11:15

Afgelopen vrijdag gingen bijna 150 leden van de Green White Bengels naar de film ‘The Hangover Part III’. Bij het ontvangst in Wolff bioscoop stond de popcorn en frisdrank al klaar en vlak voordat de film begon werden er leuke FC Groningen prijzen verloot onder de aanwezigen.

The Hangover Part III  is een Amerikaanse speelfilm . Het is het vervolg op de in 2011 uitgekomen The Hangover Part II en het in 2009 uitgekomen The Hangover.
Deze keer is er geen huwelijk. En dus ook geen vrijgezellenfeest. Er kan niets misgaan, toch? Wanneer Alan (Zach Galifianakis) na de dood van zijn vader door een diep dal gaat, is de ‘Wolfpack’ het enige wat hij nog heeft. Het gezelschap komt samen wanneer ze door een zaak uit het verleden achtervolgd worden. Net als Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) en Doug (Justin Bartha) hun gestoorde vriend Alan naar een inrichting willen brengen, is daar opeens Marshall (John Goodman). Deze gangster zegt bestolen te zijn door Mr. Chow (Ken Jeong), het hysterische relnichtenmaatje van het viertal. Aan de Wolfpack de taak hem snel te vinden, anders krijgt Doug de kogel. The Hangover Part III is het epische slot van de trilogie, over chaos en vele foute beslissingen.
Het was een geslaagde avond met de afsluiting van een geweldige filmserie. We hopen dat jullie de film ook leuk vonden en houden jullie op de hoogte van het volgende filmbezoek!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus