11 Line-up deelnemers zien FC Groningen winnen van PEC Zwolle.

Maandag 01 februari 2016 om 10:28

Afgelopen zaterdag hadden 11 Junior Club leden het geluk om met één van hun favoriete spelers het veld op te lopen. Dit deden zij voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle-FC Groningen.

Om 18.45 uur dienden de line-up deelnemers te verzamelen, daarna vertrokken ze naar een kleedruimte in het stadion. Iedereen kreeg een tenue aan en er volgde een korte uitleg.
De aftrap van de wedstrijd was om 19.45 uur, even daarvoor stonden de kinderen klaar bij het veld.
Op teken van de scheidsrechter gingen ze vervolgens, hand-in-hand, met de spelers het veld op. Wat een unieke ervaring!
Na de line-up gingen de kinderen snel naar de tribune, zodat ze de wedstrijd konden bekijken.
Al na 17 minuten konden de Groningen-aanhangers voor het eerst juichen; Alexander Sorloth scoorde de 0-1.
Na de rust kwam Zwolle langszij, maar gelukkig wist Michael de Leeuw zijn ploeg al snel weer op voorsprong te brengen.
10 minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Danny Hoesen nog de 1-3, wat tevens de eindstand zou blijken.

Aanstaande zondag speelt FC Groningen een thuiswedstrijd in Euroborg. Tegenstander is dan SC Cambuur. Er wordt afgetrapt om 14.30 uur.
De line-up deelnemers bij PEC Zwolle-FC Groningen waren: Jur Wagenaar, Quinty Mulder, Jayden  Arends, Demischa Arends, Brian Buls, Melvin Smit, Tygo Vosdingh, Julian Pelster, Thomas Pelster, Niels van Dijken en Kamiel Luinge.
Foto’s van hun line-up avontuur zijn hier te bekijken!