string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

10 jaar Euroborg in beeld: top-10 foto’s.

Woensdag 06 januari 2016 om 11:17

13 januari 2006: Arjen Robben opent stadion Euroborg als nieuwe thuisbasis van FC Groningen. In januari 2016 zal Euroborg 10 jaar in gebruik zijn. FC Groningen heeft vele mooie momenten beleefd in Euroborg waarvan tal van foto’s zijn gemaakt. In aanloop naar 10 jaar Euroborg is FC Groningen samen met relatie Canon Business Center Groningen op zoek naar de mooiste foto’s van 10 jaar Euroborg.

Fotografen, maar ook zeker supporters, roepen wij op hun mooiste foto’s op te sturen naar marketing@fcgroningen.nl. Uit de mooiste inzendingen gaan wij samen met supporters een top 10 van mooiste foto’s kiezen. Deze winnende foto’s krijgen een permanente plek in Euroborg en er wordt een uniek exemplaar geveild waarbij de opbrengst bestemd is voor de realisatie van de FC Groningen Experience, het te realiseren museum waarin de clubhistorie een plek moet krijgen in Euroborg. Meer informatie over dit plan is te lezen op http://fcgroningen.steundeclub.nl/project/fc-groningen-experience. Op deze site is tevens geld te doneren voor de realisatie van de FC Groningen Experience, wat een gezamenlijk project is van Supporterscollectief FC Groningen en FC Groningen.
Canon Business Center Groningen
Zakelijke relatie Canon Business Center Groningen ondersteunt deze actie. Daarnaast biedt Canon posters beschikbaar van de tien mooiste foto’s. Deze worden onder andere verkocht rondom de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Ook de opbrengst van deze posters is bestemd voor de realisatie van de FC Groningen Experience.
Voorwaarden fotowedstrijd
Iedereen mag zijn foto’s opsturen. Er gelden daarbij de volgende voorwaarden:
–       Per persoon zijn er maximaal 10 foto’s op te sturen;
–       Foto’s graag opsturen per https://www.wetransfer.com/ naar marketing@fcgroningen.nl ;
–       Foto’s dienen van goede kwaliteit te zijn en minimaal 2 MB groot;
–       FC Groningen mag de foto’s uitsluitend gebruiken voor de hierboven beschreven doeleinden, tenzij anders overeengekomen. De rechten op de foto’s blijven bij de fotograaf;
–       Inzenden van foto’s kan tot woensdag 13 januari 2016.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’