Zestiende editie G-Toernooi FC Groningen: woensdag 9 oktober

8 oktober 2019 / vandaag

Het jaarlijkse G-Toernooi van FC Groningen wordt aanstaande woensdagmiddag (9 oktober 2019) voor de zestiende keer gehouden. In een samenwerking tussen Stichting FC Groningen in de Maatschappij, Menzis, de KNVB en het Alfa-college zal er dit jaar weer door een tiental teams worden gestreden om de titel en een prachtige wisselbokaal. Het voetbalfeest vindt dit jaar plaats op Sportpark Corpus den Hoorn. 

De opening van het G-Toernooi, deze editie voor het eerst in jaren weer op Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen, is aanstaande woensdag (9 oktober) om 14.15 uur. Aansluitend vindt de loting plaats, waarbij wordt bepaald wie het begeleidingsteam zal vormen bij de deelnemende ploegen. De wedstrijden beginnen om 14.45 uur en de finale staat gepland omstreeks 16.30 uur.

Elk team zal gecoacht en begeleid worden door spelers en/of trainers van de eerste selectie van FC Groningen. Daarbij worden de teams tevens ondersteund door studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen.

De deelnemende verenigingen tijdens deze zestiende editie van het G-Toernooi zijn: Stichting De Brug, Zuidhorn, HS’88, Kids United, Kids United dames, Gorecht, ONR, Asser Boys, SJS en Cosis.

Het team wat zich het beste aan de regels houdt tijdens het G-toernooi wordt door maatschappelijk partner Menzis in het zonnetje gezet door middel van de Menzis Sportiviteitsprijs. De grote winnaar van het G-Toernooi mag aan het einde van de dag de G-voetbal Bokaal van FC Groningen in ontvangst nemen. Ook zorgt de organisatie weer voor de heerlijke gehaktballen ter afsluiting van dit fantastische toernooi. 

winnaars 2018
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws