Voetbalfeest bij Bijzondere Eredivisie

22 oktober 2019 / vandaag

Sportpark Corpus den Hoorn was afgelopen zondag het decor voor een prachtige voetbalochtend. De tweede speelronde in de Bijzondere Eredivisie werd gespeeld in Groningen. Een waar voetbalfeest waarbij sportiviteit, respect en samen voetballen centraal stond.

opkomst

Naast het team van FC Groningen, bestaande uit leden van Kids United, waren teams van Heracles Almelo, FC Utrecht en De Graafschap te gast op Sportpark Corpus den Hoorn. Ieder team had een eigen kleedkamer toegewezen gekregen in het TopsportZorgCentrum, waar de laatste tactieken konden worden besproken voordat men de velden betrad.

gudde bij bijzondere eredivisie

Welkomstwoord
Voorafgaand hield algemeen directeur van FC Groningen Wouter Gudde een welkomstwoord waarin hij alle spelers en speelsters veel succes en plezier wenste. FC Groningen nam het in twee wedstrijden op tegen Heracles Almelo en FC Utrecht. De jongens en meiden verdedigden de clubkleuren van de FC met verve. Het samenspel, het enthousiasme en het plezier op het veld was indrukwekkend. Als ware profs stonden er na afloop van de wedstrijden de nodige interviews op het programma. 

actiefoto bijzondere eredivisie

Lunch
Na de stuk voor stuk aantrekkelijke en spannende wedstrijden stond in het restaurant van het TopsportZorgCentrum: 2 Corpus Chill, Eat & Meet, een uitgebreide lunch klaar voor alle spelers, speelsters en de begeleiding. Iedereen kon met een zeer tevreden gevoel terugkijken op een zeer geslaagd voetbalfeest. 

Hitachi Capital Mobility Stadion
De teams van FC Groningen en Heracles Almelo gingen in op een uitnodiging van Stichting FC Groningen in de Maatschappij om ’s middags de Eredivisiewedstrijd tussen FC Groningen en Sparta Rotterdam bij te wonen in het Hitachi Capital Mobility Stadion en genoten van de 2-0 overwinning van de Trots van het Noorden. 

kids united bijzondere eredivisie
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws