Office Centre

OfficeCentre-logo-landscape-FC_normaal

Office Centre is sinds het seizoen 2019/2020 trotse hoofdsponsor van FC Groningen en wil het hoofdsponsorschap ook inzetten om FC Groningen te ondersteunen bij al haar maatschappelijke activiteiten. Zo worden er voor iedere thuiswedstrijd kaarten beschikbaar gesteld aan verschillende goede doelen in de regio Noord-Nederland. 

Dit gebeurt in nauwe samenwerking met Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Het doel van Office Centre is om charitatieve instellingen te ondersteunen door middel van het organiseren van een onvergetelijke wedstrijd van de hoofdmacht in Euroborg. Office Centre staat net als FC Groningen midden in de maatschappij. Dit laat de hoofdsponsor onder meer zien door deze vorm van ondersteuning, maar ook door deelname aan diverse goede doelen.
 
 

El Hankouri

Office Centre is een zelfstandige, landelijk opererende onderneming met 39 vestigingen in Nederland, waaronder ook in Groningen en Drachten. Office Centre Groningen is te vinden aan de Kielerbocht 11. Het hoofdkantoor van Office Centre is gevestigd in Almere. Dagelijks staan ruim 550 enthousiaste medewerkers klaar voor ondernemers en ondernemende mensen. Office Centre is dé plek voor Office Supplies en Office oplossingen en heeft als slogan ‘Altijd een goed idee’. Office Centre heeft alles wat ondernemers nodig hebben onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kunnen klanten bij Office Centre terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en IT- en technische ondersteuning.
 
Office Centre heeft voor elke onderneming een ongekend assortiment, slimme oplossingen en goede ideeën. Office Centre verkoopt niet alleen alle denkbare kantoorbenodigdheden; het streeft er tevens elke dag naar om mensen hun doelen te helpen bereiken. Voor grotere bedrijven kan Office Centre ook een tailormade assortiment samenstellen. De producten, diensten en oplossingen van Office Centre zijn beschikbaar in de winkels, via business-to-business, partnerships en online.
 
www.officecentre.nl