HANNN

HANNN_Logo_Drukwerk_CMYK_Fullcolor

Stichting FC Groningen in de Maatschappij en Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN ) werken samen aan een gezondere regio. Jaarlijks organiseert de stichting samen met HANNN onder meer het ‘HANNN Walking Football Festival.’ Ieder jaar een echt voetbalfeest.
 

Pag.21 HANNN

Meer gezonde jaren. Wie wil dat nou niet? Daar heb je natuurlijk een beetje geluk bij nodig, maar je kunt zelf ook veel doen om het geluk een handje te helpen. Gezond eten, voldoende bewegen, niet roken, genoeg slapen en een groepje familie en vrienden om je heen, dat helpt een stuk. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.
 
Binnen het Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland werken allerlei bedrijven, onderzoekers en andere organisaties samen om het makkelijker te maken gezonder te leven. Van de gezonde snelle hap en technologie om langer gezond thuis te kunnen wonen, tot The Daily Mile en dementievriendelijke wijken. Gezondheid en leefbaarheid gaan hand in hand.  
HANNN en Stichting FC Groningen in de Maatschappij werken al jaren samen aan de ambitie om bij te dragen aan meer gezonde jaren in onze regio. Met als hoogtepunt het jaarlijkse HANNN Walking Football Festival.
 
HANNN-directeur Daan Bultje: “In het eerste jaar kon het nog op twee velden en was het allemaal wat onwennig. Allemaal fanatieke bazen die het maar niks vonden dat ze niet mochten rennen. Maar er komen steeds meer teams bij en het is elk jaar weer een groot feest. Erg gaaf om te zien dat er steeds meer voetbalploegen zijn die een Walking Football team op de been brengen en daarmee alle generaties in beweging houden.”
 
www.hannn.eu