NoorderBaanBattle

1 maart 2018 / vandaag

In maart van 2018 start alweer de vijfde editie van de NoorderBaanBattle in het Noordlease Stadion. Dit project biedt werkzoekenden een échte kans op de arbeidsmarkt: ondersteuning en begeleiding tijdens de zoektocht naar een passende werkplek. 

NoorderBaanBattle

NoorderBaanBattle biedt geen banen, maar wèl de weg ernaar toe. Waar je uitkomt is afhankelijk van je eigen ambitie en inzet. Vast staat dat iedereen te leuk is om in een brief te verpakken! Vooral je eigen presentatie en persoonlijke contacten zorgen voor werk op de arbeidsmarkt. NoorderBaanBattle stoomt deelnemers in 16 weken klaar voor deze uitdaging.

In het kort

In teams met ongeveer tien deelnemers en onder leiding van twee coaches leren deelnemers wie ze zijn, wat ze kunnen en willen, hoe ze overkomen en waarin ze zich kunnen verbeteren.  Samen wordt er voornamelijk gewerkt aan het creëren van zelfvertrouwen en zelfinzicht van de deelnemers. Daarnaast kunnen de deelnemers naar behoefte gebruik maken van sollicitatietrainingen, cv-checks, oefenen aan kwaliteiten en vaardigheden, het uitbreiden van een netwerk en presentatietechnieken in de vorm van een elevator pitch. Los van de sollicitatiebrief, op weg naar persoonlijk contact met werkgevers en instanties. Tussen de 60 en 70% van de deelnemers aan de voorgaande NoorderBaanBattles heeft inmiddels een baan of werkervaringsplaats gevonden, is een eigen bedrijf gestart of (weer) gestart met een opleiding. Keiharde cijfers, die laten zien dat je samen verder komt.

Meer informatie kun je vinden via www.noorderbaanbattle.nl

nbb-logo-2017-outlines
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws