Nieuwe brochure Stichting FC Groningen in de Maatschappij

29 oktober 2019 / vandaag

Stichting FC Groningen in de Maatschappij heeft een geheel nieuwe brochure. De eerste exemplaren worden tijdens De Promotiedagen van volgende week dinsdag en woensdag (5 en 6 november) in de MartiniPlaza uitgedeeld. Stichting FC Groningen in de Maatschappij is te vinden op het FC Groningen Plein. 

In de 40 pagina’s tellende brochure is alle informatie te vinden over de stichting. Net als over de diverse projecten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij, de vele samenwerkingen en de trouwe partners. Ook worden de zeven pijlers die sinds dit najaar worden gehanteerd nader toegelicht. Partner WM Veenstra verzorgde net als eerdere edities de vormgeving en druk
 
Stichting FC Groningen in de Maatschappij is aankomende week op dinsdag 5 en woensdag 6 november aanwezig op De Promotiedagen in de MartiniPlaza. Kom gerust langs op het FC Groningen Plein en maak kennis met Stichting FC Groningen in de Maatschappij. 

De brochure is gratis mee te nemen op De Promotiedagen. Via onderstaande link kunt u de geheel vernieuwde brochure alvast digitaal doornemen. 
 
Maatschappelijke brochure 2019

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws