Maatschappelijk seizoen '16/17

6 december 2017 / vandaag

Het seizoen '17/'18 is weer in volle gang, maar toch blikken we graag nog even terug op vorig jaar. Samen met onze partners hebben wij het afgelopen seizoen prachtige resultaten neergezet met Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

Stichting FC Groningen in de Maatschappij

Door middel van de inbreng van de spelers, het imago, de kennis en expertise van de medewerkers en het stadion van de club wil Stichting FC Groningen in de Maatschappij de kracht van sport inzetten om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de samenleving op het gebied van gezondheid, sociale samenhang en educatie binnen het verzorgingsgebied van FC Groningen.

visie

Stichting FC Groningen in de Maatschappij wil zichzelf positioneren om maatschappelijk actief te zijn binnen het verzorgingsgebied van FC Groningen.

Eredivisie Infographics verzameling 10 Groningen

Resultaten

In bovenstaande infographic is in één oogopslag te zien wat Stichting FC Groningen in de Maatschappij in het seizoen '16/'17 heeft neergezet. Als club kunnen we trots zijn op de projecten en activiteiten die we hebben gedraaid en de stichting zal constant in ontwikkeling blijven om de positieve impact in het verzorgingsgebied van FC Groningen te vergroten.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws