Lustrum FC Groningen OldStars

15 februari 2019 / vandaag

OldStars FC Groningen vieren eerste lustrum!
In februari 2014 zijn wij begonnen met Walking Football. Dat houdt in: voetballen voor 60-plussers. Om blessures te voorkomen, mag je bij dit spel niet rennen en geen lichamelijk contact hebben.  

In beweging komen

De doelstelling is om in beweging te komen en het hebben of krijgen van sociale contacten. Wij trainen wekelijks op het kunstgrasveld van VV Hoogezand. Inmiddels bestaat de groep uit ruim dertig OldStars. Dit jaar vieren wij ons eerste lustrum.
Wij vallen onder de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en zijn als zodanig de ambassadeurs van het spelletje. Er komen steeds meer verenigingen waar Walking Football wordt gespeeld. Wij geven in het verzorgingsgebied van FC Groningen regelmatig demonstratietrainingen bij amateurclubs, die ook met deze tak van sport willen beginnen.

Daarnaast zijn wij ook altijd vertegenwoordigd bij het HANNN Walking Football Festival, dat jaarlijks wordt georganiseerd door Stichting FC Groningen in de Maatschappij.
Wil je een keer kennismaken met ons of meer weten over het Walking Football: je bent op  donderdagmiddag van harte welkom bij onze trainingen. We starten om 13.00 uur in de kantine van VV Hoogezand.             
En ja… Ook wij hebben altijd een gezellige derde helft!

René Bodewes,
speler Walking Football FC Groningen

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws