Kleding en motivatiespeech voor deelnemers Sociale Activering

10 maart 2020 / vandaag

De groep deelnemers van Sociale Activering werd afgelopen week, voorafgaande aan de voetbaltraining, in het nieuw gestoken. Voor alle deelnemers aan het maatschappelijke project lag er in de kleedkamer een setje trainingskleding van FC Groningen klaar, geschonken door Stichting FC Groningen in de Maatschappij. De kleding kan de rest van het project worden gebruikt. Algemeen directeur Wouter Gudde reikte de trainingskleding uit op Sportpark Corpus den Hoorn en sprak de deelnemers toe.

200305D6H1869

Sociale Activering is een project waarbij jongeren middels actieve voetbaltrainingen en workshops bewuste keuzes maken, die hun leven in de toekomst positief beïnvloeden. Gudde hield op Corpus een motivatiespeech waarin hij vertelde over ambities en doelen in het leven. De algemeen directeur sprak met alle deelnemers van de groep af dat ze elkaar over vier maanden weer treffen wanneer het project Sociale Activering voor deze groep wordt afgerond.
 
Persoonlijke ontwikkeling
“Het is fantastisch dat jullie deze stap hebben gezet en zowel op als buiten het voetbalveld bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling,” aldus de algemeen directeur van de Trots van het Noorden. “Wij willen hier graag een rol in spelen en een bijdrage aan leveren. Via het project Sociale Activering wordt jullie handvatten aangereikt op de weg naar het behalen van persoonlijke doelen. Wij stimuleren jullie daarin.”
 
Gudde benadrukte dat hard werken en gedrevenheid uiteindelijk loont. “Als je hard werkt, kun je veel bereiken in wat je wil. Blijf daarom altijd het maximale van jezelf verlangen. Vanuit de vorige groep heb ik meerdere succesvolle verhalen gehoord en daar zijn we trots op.”
 
Verhalen
Gudde sprak met de groep af dat hij aan het einde van het maatschappelijke project, uitgevoerd door Stichting FC Groningen in de Maatschappij, nogmaals langs zal komen. “Over ruim twaalf weken zie ik jullie weer en heeft iedereen een eigen verhaal. Wat er de komende tijd ook zal gebeuren, zorg dat je je persoonlijke doelen in zicht houdt en geef nooit op! Een weg omhoog is nooit geleidelijk en jullie zullen mogelijk obstakels tegenkomen, maar als je blijft volhouden, zie je dat je uiteindelijk het gestelde einddoel bereikt.”

200305EOA7580
200305D6H3085
200305D6H1918
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws