Kaarten ‘Laat ons weer eens samen juichen’ ook geldig in 2021/2022

28 januari 2021

De voor dit voetbalseizoen toegewezen seizoenkaarten door stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’, zijn ook in het seizoen 2021/2022 geldig. Dit besluit heeft het stichtingsbestuur deze week genomen. Stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ werd eind mei 2020 opgericht door supporters en club om FC-supporters met een minimaal inkomen voetbal vanuit het stadion te laten beleven.

laatonsweereenssamenjuichen

De saamhorigheid onder de supporters van FC Groningen bleek na het oprichten van de stichting groot. Met stichtingsambassadeur Erik Nevland als aanjager, kwamen vele donaties van zowel supporters als oud-spelers binnen. Het zorgde ervoor dat het stichtingsbestuur veel FC-supporters, die leven van een heel laag inkomen, blij kon maken met een seizoenkaart voor 2020/2021.  
 
Hartverwarmend
“De reacties tijdens het verstrekken van de seizoenkaarten waren hartverwarmend,” vertelt bestuursvoorzitter Matthias Mulder. “De supporters waren zo blij en daarom is het ook voor deze groep heel wrang dat we slechts één wedstrijd met publiek in het stadion hebben kunnen spelen. Als bestuur vinden wij dat deze groep het verdient om een volledig seizoen op de tribunes van FC Groningen te kunnen zitten. Daarom verlengen wij deze seizoenkaart, zodat zij kunnen genieten van waarvoor de kaart daadwerkelijk staat; een stadionbezoek bij de thuiswedstrijden van FC Groningen.”
 
Nieuwe initiatieven
Nog lang niet alle beschikbare seizoenkaarten waren verstrekt en ook afgelopen weekend bleek opnieuw dat diverse supporters een bijdrage hebben geleverd aan de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’. “Prachtig dat er in één weekend ruim 8.000 euro is gedoneerd voor de stichting,” zegt Mulder met gepaste trots.
 
“Nieuwe initiatieven als die van de supporters Peter van Dijken en Bé Trip, die een crowdfunding opzetten voor een medesupporter en ook een groot gedeelte van het geld doneerden aan onze stichting, zijn fantastisch! We kunnen garanderen dat honderd procent van het geld wordt besteed aan het verstrekken van nieuwe seizoenkaarten aan supporters die om financiële redenen niet (meer) in staat zijn een seizoenkaart bij FC Groningen aan te schaffen. We staan daarvoor in nauw contact met bijvoorbeeld Jeugdfonds Sport Groningen”.
 
Bijdrage
Supporters die medesupporters via stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ de kans willen bieden van hun club te genieten vanaf de tribune, kunnen een bijdrage doen via onderstaande link.
 
http://bit.ly/bijdrageFCG

Gasterra

Laatste nieuws