Stichting Opkikker

Logo Opkikker JPEG

FC Groningen en Stichting Opkikker zijn in augustus 2015 een partnership met elkaar aangegaan. De komende jaren zullen zij de handen in één slaan om aandacht te vragen en geld te genereren voor de doelstelling van Stichting Opkikker; het organiseren van dagen van ontspanning voor gezinnen met een ziek kind.
 
Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! Eén leuke dag met het héle gezin geeft de broodnodige afleiding in een dagelijks leven vol ziekenhuisbezoeken en opnames. Stichting Opkikker is één van de goede doelen binnen de Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Gezamenlijk zullen er de aankomende jaren activiteiten georganiseerd worden om opbrengsten te genereren en de naamsbekendheid voor het goede doel te vergroten.
 
Stichting Opkikker is in 1995 opgericht vanuit een particulier initiatief. Het secretariaat ondersteunt inmiddels honderden vrijwilligers in heel Nederland en stuurt de vele gelegenheidsvrijwilligers aan. In totaal werd er al meer dan 85.000 uur aan vrijwilligerswerk uitgevoerd. Stichting Opkikker is uitgegroeid tot een platform voor mensen die goed willen doen en heeft haar plek binnen de samenleving verworven.

Meer informatie over Stichting Opkikker is te vinden op www.opkikker.nl.