FC Groningen Voetjebal: Voetbalbeleving voor de jongste jeugd

20 januari 2021

Sport is voor iedereen en is voor alle leeftijden. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Door voldoende te sporten op jonge leeftijd wordt een basis gelegd voor een gezonde levensstijl. Sport is goed voor lichaam en geest en het helpt jonge kinderen in hun fysieke ontwikkeling en met prestaties op school. Voor de jongste jeugd heeft FC Groningen het ouder-kind speelconcept van Voetjebal omarmt. Na een succesvolle eerste serie trainingen start de club op zondag 28 maart met een nieuwe serie!

DSC_2366

Jongens en meiden tot zes jaar oud kunnen gedurende twee periodes wekelijks in een officieel FC Groningen Voetjebal-tenue schitteren op het veld. Door spelletjes met en zonder een bal begint tijdens deze trainingen de weg naar hopelijk een leven lang voetbal. Voetjebal is laagdrempelig en voor alle jonge kinderen toegankelijk. Het plezier spat eraf, de glimlach op de gezichten is goud waard en de voetbalbeleving bij de allerkleinsten wanneer ze het shirt van Voetjebal FC Groningen mogen aantrekken, is fantastisch. Er is niks mooiers dan samen met pappa of mamma, opa of oma voetballen bij FC Groningen.
 
Krijgt uw zoon of dochter, kleinzoon of kleindochter geen genoeg van voetbal? Maak dan nu kennis met Voetjebal bij FC Groningen! Een serie bestaat uit 10 voetjebaltrainingen van gecertificeerde trainers waarbij de kinderen onder meer een FC Groningen Voetjebaltenue krijgen, een FC Groningen Goodiebag mogen uitpakken, een ontmoeting met mascotte Groby in het stadion – voor velen een hoogtepunt – hebben en een officieel Voetjebal-diploma ontvangen. Plezier en mooie herinneringen gegarandeerd. FC Groningen Voetjebal start op zondag 28 maart 2021, in het Sportcentrum Europapark, vlak naast het Hitachi Capital Mobility Stadion met een nieuwe serie trainingen. Opgeven kan via https://groningen.voetjebal.nl/voetjebal-fc-groningen  

Gasterra

Laatste nieuws