Ook deze week gaat FC Groningen on Tour!

4 mei 2020 / vandaag

Ook deze week gaat FC Groningen on Tour! De Trots van het Noorden biedt de komende dagen in Stad en Ommeland voetbaltrainingen aan voor jeugd tot en met 12 jaar. Bij FC Groningen on Tour worden alle overheidsrichtlijnen in acht genomen, die nodig zijn bij de organisatie van de activiteit. In totaal staat het aantal aanmeldingen voor FC Groningen on Tour in de meivakantie al op meer dan 900 kinderen. Kijk snel of er bij jou in de buurt nog plaats is. 

Vanaf woensdag 29 april mag jeugd tot en met 12 jaar onder begeleiding weer in groepsverband buiten sporten. FC Groningen wil deze kans direct aangrijpen om de jeugd in de meivakantie vanaf 29 april tot en met zondag 10 mei te vermaken met voetbaldagen.
 
Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. De kinderen kunnen zich na een periode met beperkingen een dag lang uitleven op een sportveld en de ouders krijgen tegelijkertijd mooi de kans om thuis in alle rust te werken of hebben lucht om tijd te besteden aan een eigen hobby.
 
Vandaag worden er voetbaltrainingen aangeboden op Sportpark Corpus den Hoorn en is FC Groningen on Tour ook te vinden in Winsum. De komende dagen gaat FC Groningen on Tour langs in Haren, Zuidhorn en Onstwedde! Ook staan er, na vandaag, nog twee trainingsdagen op het programma op Sportpark Corpus den Hoorn. Kijk snel wanneer FC Groningen on Tour bij jou in de buurt is en meld je aan via onderstaande link. 

Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind.
 
Aanmelden voor deelname aan FC Groningen on Tour kan via deze link.

mei-ontour-web
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws