FC Groningen Oldstar Henk Woldhuis ondervindt belang meer en beter bewegen

1 augustus 2022

Henk Woldhuis is zijn hele leven al fanatiek voetballer. Ook nu hij op een leeftijd is dat een heel voetbalveld te groot is. Via Walking Football als FC Groningen OldStar blijft de gedreven Henk in beweging en vindt hij in het voetballen met zijn vrienden een sociale uitlaatklep. Het belang van meer en beter bewegen op latere leeftijd ondervond Woldhuis aan den lijve.

Henk Screenshot 2

Henk Woldhuis is graag in zijn tuin waar hij de vissen in de vijver bewondert. Op een dag gaat het mis. Woldhuis komt ten val en raakt buiten bewustzijn. De voetballiefhebber wordt naar binnen geholpen waar hij weer bij kennis komt, maar moet toch naar het ziekenhuis.
 
Gedurende zijn herstel merkt Henk het belang van een goede lichamelijke conditie. Mede door het Walking Football waar hij fanatiek aan meedoet, zet Henk ook op latere leeftijd in op Meer en Beter bewegen. Mede door zijn goede conditie was Woldhuis snel weer op de been en ook op het voetbalveld te vinden.

Henk Screenshot 3

Als OldStar van FC Groningen draagt Woldhuis het clublogo met trots op de borst. Tijdens nationale evenement, of trainingsdagen bij zijn club VV GEO in Garmerwolde. Het sociale aspect is naast het lekker met elkaar in beweging zijn een belangrijke factor van het Walking Football. Samen met zijn vrienden, maar op het veld is Woldhuis nog altijd bloedfanatiek. Hij werd in 2021 niet voor niets uitgeroepen tot OldStar van het Jaar. Maak kennis met Henk Woldhuis in onderstaande video. 

Laatste nieuws