FC Groningen en Univé komen met collectieve zorgpolis

16 november 2022

FC Groningen en Univé komen samen met een nieuwe collectieve zorgpolis: FC Groningen Meer en Beter Bewegen. De coöperatieve verzekeraar en voetbalclub willen bewegingsarmoede bestrijden door beweging te stimuleren. Met de collectieve zorgpolis krijgen deelnemers korting op aanvullende verzekeringen die gericht zijn op meer en beter bewegen.

Door 10 procent korting te geven op aanvullende verzekeringen als fysiotherapie, sportmedisch advies, alternatieve bewegingszorg (chiropractor), voedingsadvies, preventie (leefstijlcheck, mindfulness) en wachtlijstbemiddeling, willen beide partijen de toegang tot aanvullende zorg toegankelijker maken en meer mensen in beweging krijgen. Ook willen FC Groningen en Univé zo positief bijdragen aan een spoedig herstel na bijvoorbeeld een sportblessure. Interesse in de nieuwe collectieve zorgpolis? Klik dan hier
 
Meer en Beter Bewegen
Het gezamenlijke zorgcollectief is een volgende stap in de samenwerking tussen FC Groningen en Univé. Sinds de zomer is Univé als maatschappelijk partner verbonden aan Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Daarnaast is Univé partner van FC Groningen Opleiding en Kids United. Eén van de projecten waar de coöperatie en de stichting samen aan werken is Meer en Beter Bewegen. Binnen het project wordt specifiek aandacht besteed aan het bestrijden van bewegingsarmoede in de regio en beweging voor alle leeftijden en doelgroepen gestimuleerd.
Klik hier voor meer informatie

unive-korting-landscape-lancering

Laatste nieuws