Duel met PSV in teken van Kids United, aftrap 16.45 uur

8 maart 2020 / vandaag

FC Groningen speelt vanmiddag, zondag 8 maart, om 16.45 uur de thuiswedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen PSV, de huidige nummer 4 van de Eredivisieranglijst. Het duel met de Eindhovenaren staat in het teken van Kids United, de door FC Groningen geadopteerde G-voetbalvereniging.

kids united vorig jaar

Het stadion en kassa’s openen vanmiddag om 15.15 uur. Dat is ook het startsein van een collecte voor de contributievrije G-voetbalvereniging Kids United. De jongens en meisjes van Kids United worden ingeschakeld als wapperaars van het grote Office Centre-thuisshirt in de middencirkel en gaan hand in hand met de spelers van FC Groningen het veld op tijdens de line-up. Ook de deelnemers aan de pauze-activiteit, de shoot-out, zijn leden van Kids United.

Kaartverkoop
Ook wordt een begin gemaakt met de campagne die duidelijk maakt dat het Hitachi Capital Mobility Stadion, net als alle stadions in het betaalde voetbal, met ingang van het seizoen 2020/2021 volledig rookvrij zal zijn. Dit geldt in het huidige seizoen voor de Koeman Familie Tribune.

Tickets voor FC Groningen – PSV zijn te koop via de reguliere verkoopkanalen. Tot de aanvang van de wedstrijd, om 16.45 uur, is het mogelijk om zonder restricties kaarten te kopen via deze website.

FCG PSV Banner

Bereikbaarheid
Bezoekers van de wedstrijd die de Helperzoom op hun route van het naar het stadion hebben, dienen rekening te houden met verkeershinder. Kijk voor meer informatie op: https://www.groningenbereikbaar.nl/

Korting op trainingskleding
Supporters van FC Groningen krijgen op dit moment een prachtige korting op alle PUMA trainingskleding van de club. Zowel in de webshop als in de FanCorner geldt een korting van liefst 30% op alle trainingskleding van het merk PUMA. Wacht niet te lang en scoor nu je PUMA trainingswear online of kom zondagmiddag op tijd naar het Hitachi Capital Mobility Stadion en sla je slag in de FanCorner. 

socials-promo
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws